snickeri

Lundasnickerier AB erbjuder tillverkning och renovering av kvalitetsinredningar, designmöbler & specialsnickerier till såväl företag som privatpersoner i Lund, Helsingborg & Malmö

Kontaktinformation

Telefon: 046 – 12 25 30
E-post: info@lundasnickerier.se

[nform id=’2′ popup=’0′ text=’Kontakta oss’ class=’btn’]

 

Våra tjänster

Vårt mål är att skapa riktigt genuina hantverk och varje projekt är unikt för oss. Vi älskar att arbeta med olika sorters träslag, få material kan individuellt anpassas i samma utsträckning som trä och skapa förutsättningar för en så tidlös design.

 

 

 

Läs mer →

 

Om företaget

Varmt välkommen till det nystartade bolaget med mångårig erfarenhet och kompetens inom finsnickeri.
All vår tillverkning sker i en modern maskinpark på Gastelyckan i Lund där vi har möjlighet att tillverka allt från större beställningar till mindre specialbeställningar i Lund, Helsingborg & Malmö.

 

Läs mer →

 

Kontakta oss

 

Telefon: 046 – 12 25 30
E-post: info@lundasnickerier.se

 

Fältspatvägen 3
224 78 Lund
Skåne län

 

 

 

Fler alternativ →

 

Vi har snickare i Helsingborg, Lund och Malmö

Själva snickerifabriken är belägen på industriområdet Gastelyckan i Lund, men vi kan självfallet utföra arbeten runtom i hela Skåne.  Vi arbetar ofta med kunder i t.ex. Malmö och Helsingborg. För nytillverkade snickerier kan vi även se till att lösa transport runtom i hela Sverige.

Har fönstren, ytterdörren eller kanske favoritmöbeln blivit gammal och sliten Då ser vi till att hjälpa dig så att det blir bra igen. Vi ser till att slippa, ytbehandla, fälla in nya bitar trä eller byta ut beslag som inte längre fungerar.

  • Vi vill göra allt för att du som kund skall vara nöjd, inte bara gällande snickerierna utan också att du bemöts av trevliga och serviceinriktade säljare.
  • Vi vill att dina snickerier blir precis som du har tänkt dig dem samt att du alltid får dem färdigställda i tid.
  • Vi vill att du som kund skall stå i centrum, för oss är en nöjd kund och ett välutfört arbete ett lyckat uppdrag.

Oavsett om ni är ett byggföretag eller en privatperson anpassar vi oss efter hur mycket ni önskar få hjälp med. Våra skickliga hantverkare ser till att ni får hjälp med precis det ni behöver.

Lundasnickerier AB har snickare i Helsingborg som finns nära tillhands för kvalitativa jobb inom snickeri.

Pålitlig snickare i Helsingborg

Ring oss på 046 – 12 25 30 eller skriv till info@lundasnickerier.se så återkommer vi med med en lösning och ett prisförslag.