cheap windows 10 key http://www.productkeysale.com http://www.mmkey.net Windows 10 Home Key
snickeri

Professionella snickare från Lundasnickerier AB

 

 

Snickeritjänster

Lundasnickerier AB finns med huvudkontor i Lund, Skåne – men levererar specialbeställningar inom hela Sverige. Vi är specialister på kvalité & att hantera olika material på bästa sätt för hållbarhet & uppnå rätt känsla.

 

 

Läs mer →

 

 

Lundasnickerier AB

Med vår moderna maskinpark vid huvudkontoret på Gastelyckan tillverkar vi anpassade inredningar från Sveriges kanske duktigaste hantverkare. Vi älskar alla typer av uppdrag & ser fram emot nästa utmaning.

 

 

Läs mer →

 

 

Huvudkontoret

Större karta →

Kontakta oss

 

 

Telefon: 046 – 12 25 30
E-post: info@lundasnickerier.se

 

 

 

 

Fler alternativ →

Efter flertalet år i branschen & med en rad nöjda kunder hoppas vi på även ert förtroende. Se våra tidigare arbeten som våra snickare gjort – gillar du dem bokar vi gärna in ett samtal för att diskutera vad vi kan göra för er.

Snickare från Lundasnickerier AB

Om ni letar efter kunniga hantverkare är vi ett tryggt val. Med stor passion & förkärlek till olika typer av material kan vi skapa & anpassa oss efter det ni efterfrågar. Olika material beter sig på olika sätt & ska därför också användas olika. Vi har hantverkare med olika former av specialiteter – därför kan vi erbjuda både breda & djupa kunskaper för bästa resultat.

Vi tar gärna emot förfrågningar på ert drömprojekt där vi kan diskutera olika alternativ för att hitta en optimal lösning. Ett projekt ska inte bara bli bra idag, utan ska stå sig över tiden med en tidlös & hållbar design. Våra snickare är redo för nya utmaningar!