cheap windows 10 key http://www.productkeysale.com http://www.mmkey.net Windows 10 Home Key
snickeri

Ett snickeri i hela Sverige med passion för hållbar kvalité & tidlös design

 

 

Våra tjänster

Vi har möjlighet att skicka ut finsnickerier över hela Sverige. Våra snickare utgår från Skåne där vi kan leverera designmöbler & specialanpassade beställningar.

 

 

 

 

Läs mer →

 

 

Om företaget

Lundasnickerier AB grundades år 2013 där vi tagit en tydlig inriktning mot riktigt hög kvalité på våra arbeten. Vid större beställningar levererar vi dessutom utanför Skåne till bra priser.

 

 

 

Läs mer →

 

 

Karta

Större karta →

Kontakta oss

 

 

Telefon: 046 – 12 25 30
E-post: info@lundasnickerier.se

 

 

 

 

 

Fler alternativ →

Vi tillverkar portar, trappor, fönster, kontorsinredning, kök & mycket mer. Har du en vision hjälper vi gärna dig med att se vilket material som hade passat bäst.

Lundasnickerier AB – Ett gediget snickeri

Lundasnickerier AB är ett snickeri som kan leverera designmöbler över hela Sverige. Vi skapar på beställning och kan transportera vid behov till er. Vi är något utav en specialist på specialtillverkning av snickerier, oavsett om det är något litet som behövs eller större beställning för stort företag eller till en kommun.

Lundasnickerier AB grundade sin nya maskinpark år 2013 vilket ger den tillgång till modern utrustning. Men vi har mångårig erfarenhet med snickare från olika bakgrunder. Vi är ett seriöst val om du söker ett snickeri som lyssnar på ert behov. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa er med ert nästa uppdrag.