snickeri

Lundasnickerier AB erbjuder tillverkning och renovering av kvalitetsinredningar, designmöbler & alla andra specialsnickerier till såväl företag som privatpersoner

 

Våra tjänster

Vårt mål är att skapa riktigt genuina hantverk och varje projekt är unikt för oss. Vi älskar att arbeta med olika sorters träslag, få material kan individuellt anpassas i samma utsträckning som trä och skapa förutsättningar för en så tidlös design.

 

 

Läs mer →

 

Om företaget

Varmt välkommen till det nystartade bolaget med mångårig erfarenhet och kompetens inom finsnickeri.
All vår tillverkning sker i en modern maskinpark på Gastelyckan i Lund där vi har möjlighet att tillverka allt från större beställningar till mindre specialbeställningar.

 

Läs mer →

Kontakta oss

 

Telefon: 040 – 825 30
E-post: info@lundasnickerier.se

 

Fältspatvägen 3
224 78 Lund
Skåne län

 

 

Fler alternativ →

Lundasnickerier AB är beläget på industri området Gastelyckan i Lund, men vi åtar oss många arbeten från städer runt omkring och välkomnar alla från Malmö och resten av Skåne. Vill ni inte ta er till fabriken i Lund kommer vi gärna ut och tittar över arbetena på plats hos dig.

Senaste arbetena

Vi har specialiserat oss på nyproduktion och renoveringar av finsnickerier. Vi utför alla specialjobb som kräver mer avancerade hantverksarbeten. Vid renoveringsarbeten reparerar vi gamla fönster och dörrar eller andra inredningsdetaljer och specialsnickerier.


<< >>

Inredningssnickare och hantverkare i Malmö

Då Malmö är vår granne, tillverkar vi och renoverar vi ofta till kunder runtom i staden. Är det så att ni vill att vi skall se över arbeten i Malmö så har vi ofta redan folk på plats och kan snabbt komma dit du önskar.

Vi har utfört och utför stora arbeten för företag, byggföretag och kommunala bolag. Många referensobjekt finns belägna i Lund och Malmö.

Utanför hem- och kontorsinredning kan vi även hjälpa dig med annat.

Behöver du hjälp med till exempel ritningar eller datoranimeringar? Vi tillhandahåller lösningarna även här!

Vi är ett snickeri som självfallet älskar att arbeta med trä.

Finsnickerier har historiskt funnits i vår kultur sedan många sekler tillbaka, i såväl möbler som konstruktioner och inredningar.

För oss går din individuella smak först, om ni vill ha en stilrent designad modern inredning eller en äldre klassisk sekelskiftes stil? Möjligheterna är många, men vi skapar dem efter dina behov!
Lundasnickerier AB finns nära tillhands i Malmö för kvalitativa jobb. Våra inredningssnickare och hantverkare i Malmö levererar inredningar efter dina önskemål.

Ett solitt snickeri i Malmö

Vi är ett tryggt och solitt snickeri i Malmö som levererar enligt avtalat. Lundasnickerier AB är ett finsnickeri med ambitioner att tillhandahålla de bästa och bredaste snickarna, hantverkarna, inredningssnickarna och möbelsnickarna i Malmö.