Lundasnickerier AB logotyp

Snickeri med gedigna snickare i Malmö för specialanpassade möbler & inredningar

Kontaktinformation

Telefon: 040 – 825 30
Tisdag & Torsdag: 10:00 – 12:00
E-post: info@lundasnickerier.se

[nform id=’2′ popup=’0′ text=’Kontakta oss’ class=’btn’]

 

Våra tjänster

Ett stolt snickeri i Malmö som nytillverkar & renoverar bland annat trappor, portar, kök, fönster, stolar, kontorsinredning & mycket mer. Vi skapar på beställning med det träslag ni önskar – Ek, Valnöt & Lärk.

 

 

 

Läs mer →

 

Om företaget

Grundades år 2013 där våra tjänster inom finsnickeri blev efterfrågat även i Malmö. Vi har snickare i Malmö med bred kunskap av olika typer av projekt & önskemål. Vi ser fram emot både nya utmaningar & att bli ännu bättre.

 

 

 

Läs mer →

Kontakta oss

 

Telefon: 040 – 825 30
Tisdag & Torsdag: 10:00 – 12:00
E-post: info@lundasnickerier.se

 

 

 

 

Fler alternativ →

Erfaret snickeri i Malmö som tillhandahåller hantverkare & möbelsnickare sedan 2013. Vi har stor yrkesstolthet där vi gärna levererar gedigna projekt utfört från grunden. Men vi renoverar även befintlig inredning.

Professionella snickare för alla beställningar

Då Malmö är vår granne, tillverkar vi och renoverar vi ofta till kunder runtom i staden med omnejd. Är det så att ni vill att vi skall se över arbeten i Malmö så har vi ofta redan folk på plats och kan snabbt komma dit du önskar. Vi har utfört och utför stora arbeten för företag, byggföretag och kommunala bolag. Många referensobjekt finns belägna i Malmö. Läs mer om våra olika snickeriarbeten.

Utanför hem- och kontorsinredning kan vi även hjälpa dig med annat.

Behöver du hjälp med till exempel ritningar eller datoranimeringar? Vi tillhandahåller lösningarna även här! Vi är ett snickeri som självfallet älskar att arbeta med trä. Finsnickerier har historiskt funnits i vår kultur sedan många sekler tillbaka, i såväl möbler som konstruktioner och inredningar. För oss går din individuella smak först, om ni vill ha en stilrent designad modern inredning eller en äldre klassisk sekelskiftesstil? Möjligheterna är många, men vi skapar dem efter dina behov! Lundasnickerier AB finns nära tillhands i Malmö för kvalitativa jobb. Våra inredningssnickare och hantverkare i Malmö levererar inredningar efter dina önskemål.

Ett solitt snickeri i Malmö

Vi är ett tryggt och solitt snickeri i Malmö som levererar enligt avtalat. Lundasnickerier AB är ett finsnickeri med ambitioner att tillhandahålla de bästa och bredaste snickarna, hantverkarna, inredningssnickarna och möbelsnickarna i Malmö.