Lundasnickerier AB logotyp

Gedigna hantverkare från Lundasnickerier AB

Senaste arbetena

Vi är specialister på nyproduktion och renoveringar av finsnickerier. Vi kan nytillverka alla specialjobb som kräver mer avancerade hantverksarbeten.Vid renoveringsarbeten reparerar vi gamla fönster och dörrar eller andra inredningsdetaljer och specialsnickerier.


<< >>

Kontaktinformation

Telefon: 046 – 12 25 30
E-post: info@lundasnickerier.se


   

  Vårt hantverk

  För oss är varje projekt unikt & vi skapar genuint hantverk. Vi har en förkärlek till olika material som med sina olika styrkor ska användas olika. Vi kommer gärna ut på plats för att få träffa er personligen & för att förstå vilja möjligheter som finns.

   

   

  Läs mer →

   

  Om företaget

  Lundasnickerier AB har hantverkare med mångårig erfarenhet. Vi finns på Gastelyckan i Lund där vi nytillverkar & renoverar allt från mindre specialbeställningar till större behov. Vårt hantverk sker i den moderna maskinparken.

   

   

  Läs mer →

   

  Kontoret i Lund


  Större karta →

  Kontakta oss

   

  Telefon: 046 – 12 25 30
  E-post: info@lundasnickerier.se

   

  Fältspatvägen 3
  224 78 Lund
  Skåne län

   

  Fler alternativ →

  Erfarna och bra snickare med huvudkontor i Lund. Vi tillverkar anpassade inredningar & möbler på beställning. Vår maskinpark klarar av allt från mindre till större beställningar.

  Personlighet från Lund med erfarna hantverkare

  Vi ser det unika i varje projekt & vill vara det seriösa alternativet när ni söker en hantverkare för mindre eller större uppdrag. Vi värnar mycket om redan befintliga kunder & hjälper gärna till om mer hjälp skulle behövas.

  Vår specialité är att jobba med olika typer av träslag. Något vi brinner för då de alla har sina olika karakteristiska drag & fördelaktiga egenskaper. Det påverkar också själva utseendet, känslan & hur träet påverkas över tid. Alla träslag påverkas och beter sig olika.

  Om ni söker en hantverkare i Lund med omnejd är Lundasnickerier ert naturliga val.