Lundasnickerier AB logotyp

Våra snickare i Helsingborg erbjuder kvalitetsinredningar & designmöbler till företag, kommuner & privatpersoner.

Senaste arbetena

Vi är specialister på nyproduktion och renoveringar av finsnickerier. Vi kan nytillverka alla specialjobb som kräver mer avancerade hantverksarbeten.Vid renoveringsarbeten reparerar vi gamla fönster och dörrar eller andra inredningsdetaljer och specialsnickerier.


<< >>

Kontaktinformation

Telefon: 042 – 12 25 40
Tisdag & Torsdag: 10:00 – 12:00
E-post: info@lundasnickerier.se


   

  Tjänster

  Vi är ett snickeri i Helsingborg med fokus på tidlös design till privatpersoner & företag. Vi är specialister på specialinredningar & unikt tillverkade möbler.

   

   

  Läs mer →

   

  Om företaget

  Lundasnickerier AB grundades år 2013 & har expanderat till Helsingborg. Vi tillverkar på beställning. Se arbeten från Helsingborg här nedan.

   

   

  Läs mer →

   

  Huvudkontor


  Större karta →

  Kontakta oss

   

  Telefon: 042 – 12 25 40
  Tisdag & Torsdag: 10:00 – 12:00
  E-post: info@lundasnickerier.se

   

   

  Fler alternativ →

  Se tidigare arbeten från vårt snickeri i Helsingborg

  Vi är en byggfirma som skapar unika hantverk till högsta kvalité. Vi skapar inredning på beställning & bollar gärna idéer med dig. Se nedan för några av de arbeten vi utfört. Vi skapar allt från enklare kontorsinredning till större trappor. Kontakta oss om ni söker en riktigt duktig hantverkare.

   

  Hantverkare som tillverkar & reparerar

  Själva snickerifabriken är modern och vi kan självfallet utföra arbeten runt om i hela Skåne.  Vi arbetar ofta med kunder i Helsingborg. För nytillverkade snickerier kan vi även se till att lösa transport runtom i hela Sverige. Har fönstren, ytterdörren eller kanske en favoritmöbel blivit gammal och sliten Då ser vi till att hjälpa dig så att det blir bra igen. Vi ser till att slippa, ytbehandla, fälla in nya bitar trä eller byta ut beslag som inte längre fungerar.

  • Vi vill göra allt för att du som kund skall vara nöjd, inte bara gällande snickerierna utan också att du bemöts av trevliga och serviceinriktade säljare.
  • Vi vill att dina snickerier blir precis som du har tänkt dig dem samt att du alltid får dem färdigställda i tid.
  • Vi vill att du som kund skall stå i centrum, för oss är en nöjd kund och ett väl utfört arbete ett lyckat uppdrag.

  Oavsett om ni är ett byggföretag eller en privatperson anpassar vi oss efter hur mycket ni önskar få hjälp med. Våra skickliga hantverkare ser till att ni får hjälp med precis det ni behöver.

  Lundasnickerier AB har snickare som finns nära tillhands för kvalitativa jobb inom snickeri.