Lundasnickerier AB logotyp

Ett gediget inredningssnickeri med duktiga möbelsnickare i Malmö

 

 

Våra Tjänster

Vi skapar gediget & genuint hantverk för dina möbler. Vi utmärker oss då vi har en bred kunskapsbas, fler år i branschen & ett stort fokus på varje projekts unika mål. Vi skapar tidlös design efter dina önskemål och i det material ni önskar.

 

 

Läs mer →

 

 

Om oss

Lundasnickerier AB grundades år 2013 & erbjuder möbelsnickare i hela Skåne där Malmö är en av de mest aktiva städerna. Vår passion lyser igenom & vi ser fram emot de utmaningar & önskemål ni har. Ring gärna in till oss om ni söker en möbelsnickare i Malmö.

 

Läs mer →

 

 

Huvudkontor

Större karta →

Kontakta oss

 

 

Telefon: 040 – 825 30
E-post: info@lundasnickerier.se

 

 

 

 

Fler alternativ →

Vi är ett lokalt möbelsnickeri i Malmö som förverkligar dina önskemål vare sig det är ett kök, trappa eller kontorsinredning ni vill skapa. Vi jobbar med ett brett spektrum av olika material inom både trä och plast.

Möbler tillverkade hållbart, med högsta kvalité & passion

Lundasnickerier AB är ett lokalt företag i Malmö med stort fokus på att tillhandahålla möbler av högsta kvalité. Vi är möbelsnickare du kan prata med om de önskemål du har för att tillsammans komma fram till en bra lösning där ni blir nöjda. Har ni en drömbild över er nästa möbel som ni vill få tillverkat kommer vi med expertis om hur man kan förverkliga just detta. Vet ni inte exakt vilket träslag ni vill välja kommer vi gärna med råd för att uppnå den design som beskrivs.

Vi erbjuder finsnickeri i hela Skåne & våra möbelsnickare i Malmö finns med omnejd & kan därför leverera där ni bor.