Lundasnickerier AB logotyp

Specialsnickeri i Malmö för specialgjorda & kundanpassade inredningar

 

Erbjudande

Vi skapar anpassade specialsnickerier & möbler i en rad olika träslag. Vårt mål är att skapa tidlös & hållbara snickeriarbeten. Vi är ett genuint specialsnickeri i Malmö! Ni får gärna ringa oss & berätta mer om ert projekt så återkommer vi med både idéer & ett prisförslag.

 

Läs mer →

 

Om företaget

Grundades år 2013 i Lund & har utvidgat vår verksamhet till Malmö för specialsnickerier. Vi har stor yrkesstolthet & lägger mycket tid för varje unikt projekt så att du ska bli nöjd & trivas med din unikt producerade inredning.

 

 

Läs mer →

 

Huvudkontor

Större karta →

Kontakta oss

 

 

 

Telefon: 040 – 825 30
E-post: info@lundasnickerier.se

 

 

 

 

Fler alternativ →

I vår snickeriverkstad i Malmö både renoverar & nytillverkar vi specialdesignade möbler i ett brett spektrum av olika träslag för att på bästa sätt uppnå den design & känsla som efterfrågas.

Ett gediget & genuint möbelsnickeri

Vi har en gedigen samling av möbler vi nyproducerar bland annat fönster, dörrar, portar, grindar & trappor. Med lång yrkeserfarenhet av en rad olika byggnadssnickerier har vi en mångsidig erfarenhet med specialister inom respektive område. Vi är också stolta över att jobba med så många olika träslag som vi gör vilket bidrar till att vi anpassar hur vi jobbar efter önskemålet, snarare än att justera önskemålet efter vad som är möjligt. Vi kan skapa & tillverka alla olika projekt & ser fram emot en utmaning.

Vi finns bland annat i Höllviken & Vellinge, men är verksamma i hela Malmö. Välkommen till ett kvalitativt specialsnickeri i Malmö! Läs mer om oss här.