Lundasnickerier AB logotyp

Välrekommenderad hantverkare

Lundasnickerier AB erbjuder tillverkning och renovering av kvalitetsinredningar, designmöbler & alla andra specialsnickerier till såväl företag som privatpersoner

 

Tjänster

Våra ambitioner & passion kretsar kring riktigt genuint hantverk för varje projekt. Det perfekta träslaget tillsammans med individuellt anpassad utformning skapar vi en tidlös design för er nästa inredning.

 

 

Läs mer →

 

Om oss

Grundades i Lund & har nu expanderat verksamheten med riktigt duktiga hantverkare till Malmö där vi skapar inredningar till kommuner, företag & privatpersoner sedan 2013.

 

 

 

Läs mer →

 

Huvudkontoret

Större karta →

Kontakta oss

 

Telefon: 040 – 825 30
E-post: info@lundasnickerier.se

 

 

 

 

Fler alternativ →

Med en förkärlek till kvalité & hållbara möbler erbjuder Lundasnickerier hållbart tillverkade möbler & inredningar från vår moderna maskinpark. Kontakta oss för mer information & prisförslag för en riktigt duktig hantverkare i Malmö.

Din möbelsnickare för unika projekt i Malmö

Vi har en rad duktiga hantverkare som kan hjälpa er med exempelvis byggnationer till kök, trappor, vardagsrum & mycket mer. Vi lägger stor vikt vid hållbarhet & tidlös design där vi kan jobba med flera olika träslag vilket kräver genuina hantverkskunskaper. Med precision och bred kunskap skapar vi möbler precis som ni vill ha dem & vi hjälper gärna till med vår expertis från branschen. De stora fördelarna med en så bred kunskapsbank är att ni inte behöver kompromissa utan att vi kan lösa de önskemål som kan tänkas finnas för att uppnå det ni önskar.

Läs mer om oss i Malmö.