Lundasnickerier AB logotyp

Finsnickeri i Malmö till privatpersoner, företag & kommuner

 

 

Finsnickeriets tjänster

Vi tillverkar & renoverar möbler och finsnickeri i Malmö efter era önskemål. Vi använder ett brett spektrum av olika material, däribland olika träslag och plaster. Vilket möjliggör att genomföra allt från enklare till svårare förfrågningar.

 

 

Läs mer →

 

 

Om företaget

Lundasnickerier AB drivs i hela Skåne och därför också med omnejd i Malmö. I vår snickeriverkstad gör vi handgjorda möbler med dedikerade hantverkare. Vår maskinpark är modern & vi klarar därför av de mer komplicerade projekten.

 

Läs mer →

 

 

Huvudkontoret

Större karta →

Kontakta oss

 

Telefon: 040 – 825 30
E-post: info@lundasnickerier.se

 

 

Fler alternativ →

Har ni ett spännande projekt får ni gärna boka en dag som passar er för oss att komma ut att se på plats vad det är som behövs. Vi lyssnar mer än gärna & delar er vision för det ni vill skapa.

Robust finsnickeri i Malmö med omnejd

Vi skapar bland annat bokhyllor, kök, garderober, trappor, fönster & andra specialsnickerier ni önskar er. Har ni ett önskemål kan vi uppnå det med önskat material. Våra snickare är vana att hantera olika typer & känner till dess karakteristiska egenskaper väl. Ni får antingen förmedla hela visionen eller bolla idéer med oss. För större projekt kommer vi gärna ut för att ta en titt tillsammans med er för att få en tydligare bild av vad det är ni vill uppnå.

Vi är ett passionerat inredningssnickeri som med en modern snickeriverkstad gärna hjälper dig med ert nästa finsnickeri i Malmö. Vi finns med omnejd. Välkommen! Mer information om vårt snickeri  i Malmö.